Herrefrisør i Nakskov

Her hos Frisør Gert er vi både dame- og herrefrisør i Nakskov. Vi tilbyder alle de nedenstående hårbehandlinger i frisørsalonen samt meget mere… lige meget længden på dit hår!
Hvis du har nogle spørgsmål til hvilke typer af herrefrisurer vi er van til så giv os endeligt et kald! Ring gerne til os på tlf. 54 95 82 83 eller send os en besked under kontakt os. Du kan også med fordel booke din tid direkte herunder!

Online booking


Damefrisør I Nakskov tilbyder mange forskellige behandlinger

Vask, klip &
føntørring

Damefrisør I Nakskov tilbyder børneklip

Børneklip

Damefrisør I Nakskov tilbyder herreklip

Herreklip

Damefrisør I Nakskov tilbyder dameklip

Dameklip

Damefrisør I Nakskov tilbyder hårkur

Hårkur

Damefrisør I Nakskov tilbyder hårfarvning

Farve

Damefrisør I Nakskov tilbyder brynbehandling

Bryn

Damefrisør I Nakskov tilbyder vippebehandling

Vipper

Damefrisør I Nakskov tilbyder langthårs opsætning

Langthårs
opsætning

Damefrisør I Nakskov tilbyder make-up behandling

Make-up


Frisør Gert er din lokale herre i Nakskov. Lige meget om du som mand kommer ind med kort hår og vil have fade, eller længere hår ned til skulderen og vil have etager så kan vi hjælpe dig. Vi er en herre frisør der tager godt i mod alle typer af hår – krøller eller ej, samt længde.

Hos Frisør Gert er du altid velkommen når du står og mangler en herrefrisør i Nakskov. Søger du måske et nyt look der passer din nyeste stil? Mangler du guiding til hvordan du sætter håret? Eller vil du bare gerne prøve noget nyt? Så kan du komme forbi os! Vi tilpasser altid håret til dine ønsker og behov.

Book tiden hos din lokale herrefrisør i Nakskov nu!

Vi kan sammen finde den frisurer som passer perfekt til dig ud fra dit ansigtsform. Bestil en online tid hos Frisør Gert. Vi ønsker udelukkende at du går herfra med den bedste oplevelse.

Online booking